top of page

Waarom Power BI?

Image by Carlos Muza

Bedrijven verzamelen een enorme hoeveelheid data. Alle informatie die beschikbaar is staat wel ergens op een computer, in een programma of op een server. Door de jaren heen zijn er allerlei werkwijzen ontwikkeld om bij die data te komen. 

In verschillende rapportages worden gegevens gebundeld en vergeleken. Het verzamelen van deze data is in veel bedrijven een tijdrovende en foutgevoelige klus. 

"Plotseling verandert je blik op je werk, je komt tot de ontdekking dat Power BI voor jou werkt, dat het tijd bespaart en energie oplevert."

Met Power BI ga je anders te werk.

Power BI maakt de verbinding met al jouw data en houdt deze verbinding ook levend. Als de data wijzigt, weet Power BI dat meteen en past het ook direct de resultaten aan. Plotseling verandert je blik op je werk, je komt tot de ontdekking dat Power BI voor jou werkt, dat het tijd bespaart en energie die voorheen verloren ging aan het verzamelen van data wordt ingezet voor het analyseren van die data. Je krijgt inzicht en kunt direct verbanden gaan leggen. Je hoeft niet meer aan je collega's te vragen of ze de laatste gegevens naar je willen sturen, maar kunt direct vertellen wat het resultaat is en waar dat resultaat uit is opgebouwd.

"Hier komt de kracht van Power BI naar boven. Je zult merken dat je anders omgaat met je data en dat je met een andere blik naar je bedrijf gaat kijken."

PowerconneX laat je graag kennismaken met Power BI en wil je helpen met het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering.

Samen is altijd leuker, twee weten meer dan één... Maar boven alles: 

Sturen op data is leerzaam en onmisbaar in elk bedrijf!

bottom of page